Vartiointiliikkeille

Tukea vartiointiliikkeelle

Vartiointiliikkeiden tehtävänä on pitää yllä turvallisuutta erilaisissa kohteissa. Me autamme vartiointiliikkeitä kohteiden valvonnassa. Kun kiinteistön järjestelmä havaitsee kohteessa sinne kuulumatonta toimintaa, analysoimme tilanteen ja käynnistämme tilanteeseen kuuluvat toimenpiteet – tarvittaessa hälytämme vartijan paikanpäälle tarkistamaan tilanteen. Jos kohteessa on käytössä kamerayhteys, täydennetään tilannekuva sitä käyttäen.

Vartiointiliikkeenä saat kauttamme myös Finanssialan keskusliiton hyväksymän valvomon ja 24/7 -päivystyksen. Tämä on tärkeää ja välttämätöntä etenkin turvallisuusluokan 3 kohteissa.

Soveltuvat palvelut

Palvelukeskus

Palvelukeskuksemme toimii vartiointiliikkeille tilannekeskuksena. Palvelukeskus vapauttaa vartiointiliikkeen toimintaa itse vartiointiin. Palvelukeskuksemme on Finanssialan keskusliiton hyväksymä valvomo, jolloin voitte ottaa vartiointiin myös korkeamman turvallisuusluokan kohteet.

Kameravalvonta

Palvelukeskuksemme vastaanottaa kameroiden kuvaa 24/7 ja käynnistää tilaajan toimintaohjeiden mukaiset toimenpiteet poikkeavien tapahtumien ilmetessä.

Hälytys- ja linjavalvonta

Hälytys- ja linjavalvontapalveluiden avulla pidämme huolta, että palolinjat ovat jatkuvasti toiminnassa. Tämä tuo turvaa kiinteistölle ja sen käyttäjille.

PSG Turva

PSG Turva käyttää K2 Turvapalveluiden turvallisuuskeskuksen valvomopalvelua. Teemme PSG Turvan kohteiden hälytyksistä toimeksiannot PSG Turvalle suoraan valvomostamme.

Soita 010 524 8300(8,4 snt/min) tai jätä tietosi, niin soitamme sinulle.