Palvelukeskus

K2 Turvapalveluiden palvelukeskus on toimintamme ja palveluiden sydän sekä samalla asiakkaillemme heidän kiinteistöjen toiminnan tilannetietokeskus – me tiedämme 24/7, että asiat kiinteistössäsi on kunnossa. Palvelu- ja hälytyskeskuksestamme on suorat yhteydet vartiointiliikkeisiin, muihin yhteistyökumppaneihin sekä viranomaisverkon kautta viranomaisiin.

Palvelukeskuksemme on Finanssialan Keskusliiton hyväksymä hälytyskeskus (SFS-EN 50518), joka tarjoaa kokonaisvaltaiset valvonta-, viestintä-, ohjaus- ja raportointijärjestelmät. Palvelukeskuksemme sijaitsee Jyväskylässä ja toimii 24/7.

Palvelukeskuksemme on rakennettu järjestelmien osalta avoimeksi muista palvelu- ja hälytyskeskuksista poiketen. Pystymme vastaanottamaan valvontaan lähes kaikki kiinteistön järjestelmät valmistajasta riippumatta ilman, että asiakkaan tarvitsee tehdä laiteinvestointeja.

Laadunhallintajärjestelmä on osa johtamisjärjestelmäämme, jota sovelletaan koko toimintamme. Laadunhallintajärjestelmämme on laadittu ISO 9001:2015 -standardien mukaisesti ja sen on auditointu SGS. Sertifikaatit ovat voimassa 22.3.2022 asti.

Kaikkiin palveluihimme sisältyy:

  • Tapahtumakirjaukset tilaajan hallinnoimaan tai palveluntuottajan eri palveluna tarjoamaan huoltokirjajärjestelmään
  • Toteuma- ja vasteaikaraportointi asiakkaalle
SFS-EN 50518

Finanssialan keskusliiton hyväksymä hälytyskeskus

OHSAS 18001:2007 ja
 ISO 9001:2015

Laadunhallinta- ja työturvallisuusjärjestelmät

VIRVE

Viranomaisverkko on käytössämme.

ENERS

Käytämme Eners -huoltokirjoja

Kenelle palvelut on suunnattu?

Kiinteistöille

Palvelukeskuksemme toimii liike- ja toimistorakennusten sekä asuinrakennusten tilannetietokeskuksena. Keskuksemme tietää, että kiinteistössä on kaikki hyvin niiltä osin kuin olemme sopineet. 

Huoltoyhtiöt

Huoltoyhtiöille palvelukeskuksemme on toiminnan hermokeskus, josta voimme etäohjata valittuja kiinteistötekniikan laitteita sekä ottaa vastaan ja välittää palvelupyyntöjä käyttäjiltä huoltoyhtiölle.

Vartiointiliikkeet

Palvelukeskuksemme vastaanottaa kameroiden kuvaa 24/7 ja käynnistää tilaajan toimintaohjeiden mukaiset toimenpiteet poikkeavien tapahtumien ilmetessä.

Soita 010 524 8300(8,4 snt/min) tai jätä tietosi, niin soitamme sinulle.