Oletko etsimämme rakennusten energianhallinnan asiantuntija?

Haemme energiahallinnan asiantuntijaa.

Vastaat palvelukeskuksemme energianhallinnan palveluiden kehittämisestä ja johtamisesta. Tehtäviisi kuuluvat taloteknisten prosessien optimoinnin ohella raportoinnin ja hallintatyökalujen sekä toimintaprosessien kehittäminen yhdessä asiakkaittemme kanssa. Energiatehokkuuden asiantuntijana ohjaat palvelukeskuksemme toimintaa asiakkaittemme rakennusten energiatehokkaan käytön sekä etähallinnan tavoitteiden ja toimenpiteiden toteuttamiseksi.

Koulutustaustaltasi olet automaatio-, talotekniikka- tai energiatekniikan insinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla on jo kokemusta työskentelystä talotekniikan tai rakennusten energiatehokkuuden alueella.
Arvostamme rakennusautomaation sekä taloteknisten järjestelmien ja prosessien monipuolista tuntemusta. Tiimimäinen, yhteistyökykyinen toimintatapa sekä asiakaslähtöisyys ja asiakasrajapinnassa toimiminen ovat sinulle luontaista.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jukka Akselin, jukka.akselin@k2turvapalvelut.fi , 040 504 1401. Lähetä hakemuksesi 11.6.2019 klo 16 mennessä palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteella jukka.akselin@k2turvapalvelut.fi