Muut turvallisuuspalvelut

Pääkäyttäjäpalvelut

Pääkäyttäjäpalvelun avulla saat kiinteistösi turvallisuus- ja kiinteistöteknisten järjestelmien ylläpidon, valvonnan ja jatkuvan kehittämisen ammattilaisten käsiin. Tarjoamamme pääkäyttäjäpalvelu on pitkäaikaiseen osaamiseen pohjautuen kustannustehokasta, läpinäkyvää ja joustavaa. Sitoudumme kehittämään kiinteistösi järjestelmiä jatkuvasti ja siten turvaamaan myös järjestelmäinvestoinnit.

Tilannekuvapalvelut

Tilannekuvan ja –viestinnän tärkeys näkyy erityisesti kriisitilanteissa. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa kriisiviestintäsuunnitelman tilannekuvapalvelun oheen. Viestintäjärjestelmän ja meidän palvelukeskuksen ammattitaidon avulla pystymme pitämään yllä tilannekuvaa ja seuraamaan tapahtumien kehittymistä. Kriisiviestinnässä voidaan suorittaa hälytys tietokoneella, langattomalla painikkeella, tekstiviestillä, soittamalla tai sähköpostilla. Lisäksi käytössämme on valtakunnallinen VIRVE-verkko, jonka avulla olemme suoraan yhteydessä viranomaisiin ja välitämme heille tilannekuvan.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi kaikissa energiankäytön, riskienhallinnan ja turvallisuuden kehittämisen kysymyksissä. Palvelut tarjoamme yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa.

Tarjoamme myös monipuolista riskienhallintaan ja turvallisuuteen liittyviä koulutuksia sekä eri toimialojen lupakoulutuksia. Kannattaa myös kysyä juuri teille räätälöityjä koulutuksia ja harjoituksia. Kaikki kauttamme tulevat kouluttajat ovat kokeneita asiantuntijoita pedagogisella taustalla.

Turvasuojauspalvelut

Turvasuojauspalveluidemme ratkaisuvalikoimasta löytyy kaikki laadukkaimmat laite- ja järjestelmävalmistajat. Palvelukonseptimme kattavat kokonaisvaltaisesti suunnittelun, toteutuksen, koulutuksen, huollon ja ylläpidon.

Toimitamme muun muassa murtohälytysjärjestelmät, kameravalvontajärjestelmät, kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät, hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmät, ovi-, hätä- ja sisäpuhelinjärjestelmät, etäkuulutus- ja äänievakuointijärjestelmät, paloilmoitinjärjestelmät sekä lukitusjärjestelmät.

Soita 010 524 8300 (8,4 snt/min) tai jätä tietosi, niin soitamme sinulle.