Turvaa liike- ja toimistorakennuksille

Mitä on syytä turvata?

Liike- ja toimistorakennuksissa käyttökustannukset kannattaa pitää kurissa varmistamalla tekniikan tarpeenmukainen käyttö. Niissä paloilmoitinlinja on myös lain mukaan pidettävä toiminnassa. Kolmas turvattava asia liiketiloissa ja toimistoissa on perusturvallisuus – asiattomat ihmiset on pidettävä poissa paikalta. Usein tällaisissa tiloissa on myös tarve erilaisille kiinteistön käyttäjien palvelupyynnöille. Parasta olisi, jos sinulla kiinteistön omistajana on mahdollisuus selkeään ja jatkuvaan tilannekuvaan siitä, mitä kiinteistössäsi tapahtuu. Siihen me annamme myös ratkaisun.

Soveltuvat palvelut

Hälytys- ja linjavalvonta

Hälytys- ja linjavalvontapalveluiden avulla pidämme huolta, että liikerakennuksen palolinjat ovat jatkuvasti toiminnassa. Tämä tuo turvaa kiinteistölle ja sen käyttäjille.

Energiankäytön optimointi

Kiinteistöautomaatiopalvelun avulla optimoidaan kiinteistön lämmityksen, valaistuksen, ilmastoinnin ja muut energiaa kuluttavat toiminnot, jolloin säästät energian kulutuksessa.

Kameravalvonta

Palvelukeskuksemme vastaanottaa kameroiden kuvaa 24/7 ja käynnistää tilaajan toimintaohjeiden mukaiset toimenpiteet poikkeavien tapahtumien ilmetessä.

Tokmanni

Tokmanni käyttää K2 Turvapalveluiden turvallisuuskeskuksen valvomopalvelua sekä kiinteistön energiankäytön optimointia. Pidämme huolta Tokmannin kiinteistöistä suoraan valvomostamme ja ryhdymme tarvittaessa toimenpiteisiin.

Soita 010 524 8300(8,4 snt/min) tai jätä tietosi, niin soitamme sinulle.