Kiinteistöautomaatiopalvelu

Kiinteistöautomaatiopalvelun avulla optimoidaan kiinteistön lämmityksen, valaistuksen, ilmastoinnin ja muut energiaa kuluttavat toiminnot, jolloin säästät energian kulutuksessa. Toteutuneiden kohteiden perusteella tarpeenmukaisilla aikaohjauksilla voidaan säästää energiaa 10−15 %:ia vuodessa optimoimalla valo-ohjauksia ja ilmastointia.

Palvelu sisältää:

  • kiinteistöautomaation seurannan ja poikkeamien analysoinnin
  • poikkeamien korjaavat toimenpiteet etäkäytöllä ja tarvittaessa huollon paikallekutsumisen
  • käyttöaikojen, asetusarvojen ja ohjauksien optimoinnin ja muutokset tarpeen mukaan kiinteistön käytön tai käyttäjien toiminnan muuttuessa
  • Käyttöteknisten energiansäästötoimenpiteiden toteutus ja vaikutusten seuranta
  • Energiainvestointien toimivuuden ja vaikutusten seuranta
  • puolueettoman raportoinnin, jonka avulla voi seurata muun muassa energiatehokkuutta ja huoltoliikkeiden toimenpiteitä.

Kenelle palvelut on suunnattu?

Kiinteistöille

Kiinteistöautomaatiopalvelumme auttaa optimoimaan kiinteistötekniikan optimaalisessa käytössä. Näin saatte kiinteistön kuluja turvattua.

Huoltoyhtiöt

Kiinteistöautomaatiopalvelumme avulla saatte huoltoyhtiönä pidettyä kiinteistön energiakulut kurissa ja samalla ne voidaan ottaa etäkäytettäviksi, jolloin voidaan säästää ylimääräisissä huoltokäynneissä.

Teollisuus

Teollisuudelle kiinteistöautomaatiopalvelustamme on suuri energiansäästöhyöty – voimme ohjata kiinteistön tekniikkaa toimimaan optimaalisella tavalla, jolloin säästöt voivat olla merkittäviä.

Soita 010 524 8300 (8,4 snt/min) tai jätä tietosi, niin soitamme sinulle.