Turvaa asuinrakennuksille

Mitä on syytä turvata?

Asuinrakennusten osalta tärkeimmät turvattavat asiat ovat omaisuus sekä kiinteistön toiminta ja asukkaiden turvallisuus. Suuremmissa asuinkiinteistöissä on myös palolinjoja, joiden toimivuus on syytä turvata. Voimme turvata kiinteistön toiminnan LVI- ja sähköjärjestelmiin asetettujen huoltohälytysten kautta, jolloin apu on paikalla nopeampaa kuin ihminen itse havaitsisi järjestelmän toiminnassa häiriön. Suurissa asuinrakennuksissa myös kiinteistön käyttökulut on hyvä turvata kiinteistön etäkäyttöpalvelumme avulla.

Soveltuvat palvelut

Linjavalvontapalvelut

Linjavalvontapalveluiden avulla pidämme huolta, että asuinrakennuksen palolinjat ovat jatkuvasti toiminnassa. Tämä tuo turvaa kiinteistölle ja sen käyttäjille.

Kiinteistön etäkäyttö

Kiinteistöautomaatiopalvelun avulla optimoidaan kiinteistön lämmityksen, valaistuksen, ilmastoinnin ja muut energiaa kuluttavat toiminnot, jolloin säästät energian kulutuksessa. Myös huoltohälytykset saadaan automaattisesti valvomoomme.

Palvelukeskus

Palvelukeskuksemme vastaanottaa kiinteistön käyttäjiltä ja omistajilta palvelupyyntöjä 24/7 ja ryhtyy niiden vaatimiin toimenpiteisiin. Kiinteistöhuollon tekee kohteessa yhteistyökumppanimme.

Kouvolan asunnot

Kouvolan asunnot käyttää K2 Turvapalveluiden turvallisuuskeskuksen valvomopalvelua. Pidämme huolta Kouvolan asuntojen kiinteistöjen palolinjoista suoraan valvomostamme ja ryhdymme tarvittaessa toimenpiteisiin.

Soita 010 524 8300(8,4 snt/min) tai jätä tietosi, niin soitamme sinulle.