Teemme asiat erilailla

Olemme kotimainen turvallisuus- ja kiinteistövalvonnan palveluyritys. Tarjoamme kokonaisvaltaisia, kustannustehokkaita ja innovatiivisia palveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille ja kuluttajille.

Tausta

Toimimme JT-Turvatekniikka Oy:n nimellä elokuun lopulle 2014 asti, jolloin Joensuun Kauppa ja Kone Oy (Kyösti ja Kari Kakkonen) tuli osakkaaksi yritykseemme. Uuden omistuspohjan myötä otimme käyttöön uuden nimen K2 Turvapalvelut Oy. Omistuspohja laajeni entisestään keväällä 2015, kun Infonia Oy tuli osakkaaksi yritykseemme. Suomen Turvallisuusosaaminen Oy yhdistyi yritykseemme vuoden 2016 alussa.

Visio, missio ja asiakaslupaus

Visiomme on olla turvallisuuden edelläkävijä. Missiomme on auttaa asiakkaitamme keskittymään ydintoimintaansa. Liiketoimintamme perustuu tutkittuun tietoon ja käytännössä testattuihin palvelukonsepteihin. Asiakaslupauksemme on, että teemme asiat erilailla. Keskitymme olennaiseen ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme, jotta voimme kehittää asiakkaidemme turvallisuutta ja riskienhallintaa systemaattisesti.

Ihmiset

Jukka Akselin
Toimitusjohtaja
jukka.akselin@k2turvapalvelut.fi
+358 (0)40 504 1401
Jukka LinkedInissä

30 vuoden kokemus energiatehokkaiden kiinteistöjen suunnittelusta, ylläpidosta ja kehittämisestä

Jyri Paasonen
TKI-johtaja
jyri.paasonen@k2turvapalvelut.fi
+358 (0)45 257 3488
Jyri LinkedInissä

Yli 10 vuoden kokemus riskienhallinnasta ja turvallisuusjohtamisesta. Vastaa koulutus- ja konsultointipalveluista.

Pekka Väisänen
Turvallisuuspäällikkö
pekka.vaisanen@k2turvapalvelut.fi
+358 (0)40 035 1831

Kokenut kehäkettu, joka on rakentanut jo kuusi hälytyskeskusta työhistoriansa aikana. Vastaa palvelukeskuksen toiminnasta. 

Lauri Nissinen
Asennuspäällikkö
lauri.nissinen@k2turvapalvelut.fi
+358 (0)40 028 2915

Yrittäjätaustan omaava ahkera ja asiakaslähtöinen asennuspäällikkö, joka vastaa turvasuojauspalveluista.

Heidi Heiniö
Asiantuntija- ja koulutuspäällikkö
heidi.heinio@k2turvapalvelut.fi
+358 (0)50 591 6586

Iloinen ja käytännönläheinen alan konkari lähes 20 vuoden kokemuksella. Kouluttajana välttelee kalvosulkeisia ja syttyy aina uuden kehittämisestä.

Hallitus

Meillä on aktiivisesti toimiva hallitus. Hallituksen puheenjohtajana toimii Jani Saarvo. Tämän lisäksi hallituksen jäseniä ovat Jonne Soininen, Antti Malinen, Veijo Mononen ja Jyri Paasonen.